Service Auto-Viv si-a deschis portile in anul 2006. In cadrul acestuia functioneaza o statie de inspectie tehnica periodica, atelier mecanic, magazine de piese auto, standuri de tinichigerie si vopsitorie, atelier de service mobil, spalatorie ecologica, statia de diagnoza a autoturismelor si tractari auto atat din tara cat si de peste hotare.

Investitia a fost conceputa astfel incat calitatea serviciilor sa fie cu o treapta peste standardele impuse de Uniunea Europeana. Dotarile din prezent situeaza service-ul de la Vicovul de Sus printre primele patru din tara. In orasul Vicovul de Sus la numarul 574 G functioneaza unul dintre cele mai dotate service-uri din nordul Bucovinei. La momentul inaugararii sale service-ul avea toate facilitatile necesare pentru a face functionala orice masina in cel mai scurt timp.

Investitia a fost facuta dupa modelul scandinav fiind adaptat la relatiile financiare autohtone. Astfel cu numai 35 ron, in cateva momente, orice sofer poate afla starea masinii pe care o conduce.
Pe durata serviciilor oferite de Auto-Viv, clientii pot urca la etajul cladirii in sala de asteptare, putand servi o cafea sau un suc si in acelasi timp putand sa urmareasca desfasurarea lucrarilor efectuate la masina aflata in service.

In cadrul service-ului functioneaza statia de Inspectie Tehnica Periodica numarul 44, acreditata de Registrul Auto Roman, atelierul mecanic, statia de diagnoza, sectorul de tichigrie si vopsitorie auto si o spalatorie care poate prelua doua autoturisme simultan. Atelierul mecanic poate prelua sapte comenzi in acelasi timp, iar pentru cinci masini pe zise poate efectua inspectia tehnica periodica. Cuptorul din cadrul vopsitoriei este marca Ussi ® Italia, poate usca orice nuanta din cele 160.000 posibile.

Vopsele folosite, pe baza de apa, satisfac normele ecologice impuse de Uniunea Europeana. Inainte de a fi vopsite caroseria autoturismelor se poate verifica cu ajutorul unui utilaj marca Blackhawk produs in Germania, iar denivalarile din caroserie sunt corectate.

Durata reparatiilor mecanice este de o zi in cazul in care piesele sunt pe stoc, iar daca acestea trebuiesc comandate se mai prelungeste cu inca o zi. Pe viitor vrem sa punem la dispozitia clientului un alt autoturism pe durata reparatiilor. Intentia noastra este ca pe viitor sa ajutam clientul luandui masina de acasa si ducandui-o inapoi. Tot in plan este disponibilitatea finantarii in vedera achizitionarii autoturismului in leasing sau rate.

Colaborarea dintre firma Bosch si noi se concretizeaza prin aprovizionarea cu piese auto, aparatura performanta si solutii software pentru identificarea reperelor necesare reparatie oricarei masini.

Service-ul auto mobil completeaza oferata noastra, este asigurat de un autoturim Mercdes de opt locuri, care in urma unui apel telefonic se poate deplasa in tara sau strainatate pentru a rezolva orice defectiune.